Această sectiune prezintă clasamentul sportivilor în grupa de probe SĂRITURI, ARUNCĂRI, PROBE COMBINATE (lungime, triplusalt, înăltime, prăjină, greutate, disc, ciocan, sulită, probe combinate), clasament actualizat permanent, în urma desfășurării competitiilor oficiale nationale și internationale în care au participat atletii din România.

În tab-ul "Clasament" puteti vizualiza topul national pe probe, iar în tab-ul "Detalii competitii" aveti situatia detaliată a tuturor rezultatelor obtinute de fiecare sportiv în competitiile în care a participat, precum și numărul total de participări.

Afișarea clasamentului se face prin selectii pe sagetile din patea superioară, sau printr-o selectie rapidă pe butoanele din dreapta: proba, categoria de vârstă, sex. Se pot face selectii multiple prin combinatia "[buton Control] + clic stânga mouse".

În "Detalii competitii" selectia efectuată afișează atletii în ordinea performantelor în proba respectivă și numărul de participări în probă. Dând clic pe pe semnul + aflat în fata numelui spotivului se vor afișa detalii privind seria de rezultate obtinute în fiecare participare, în ordinea performantelor (competitie, data).