Sprint - Garduri

Această sectiune prezintă clasamentul sportivilor în grupa de probe SPRINT - GARDURI (100 m, 200 m, 400 m, 100 m garduri, 110 m garduri, 400 m garduri), clasament actualizat permanent, în urma desfășurării competitiilor oficiale nationale și internationale în care au participat atletii din România.

În tab-ul "Clasament" puteti vizualiza topul national pe probe, iar în tab-ul "Detalii competitii" aveti situatia detaliată a tuturor rezultatelor obtinute de fiecare sportiv în competitiile în care a participat, precum și numărul total de participări.

Afișarea clasamentului se face prin selectii pe sagetile din patea superioară, sau printr-o selectie rapidă pe butoanele din dreapta: proba, categoria de vârstă, sex. Se pot face selectii multiple prin combinatia "[buton Control] + clic stânga mouse".

În "Detalii competitii" selectia efectuată afișează atletii în ordinea performantelor în proba respectivă și numărul de participări în probă. Dând clic pe pe semnul + aflat în fata numelui spotivului se vor afișa detalii privind seria de rezultate obtinute în fiecare participare, în ordinea performantelor (competitie, data).