Termeni și condiții de utilizare

Print Friendly, PDF & Email

DEFINITII

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul infoatletism.ro.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia Utilizatorul este de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Infoatletism.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil că la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Infoatletism.ro nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, Infoatletism.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informațiilor de pe site. Infoatletism.ro nu este răspunzător de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.  

Informațiile incluse pe Infoatletism.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credința, din surse pe care le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidență Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Infoatletism.ro la adresa [contact @ infoatletism.ro], pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar infoatletism.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Infoatletism.ro nu poate fi făcut raspunzator în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi că urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Infoatletism.ro nu garantează în nici un fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site, nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

Infoatletism.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și considerate ca fiind utile. Părerile exprimate în cuprinsul materialelor publicate sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale și nu implică responsabilitea solidară a Infoatletism.ro

Infoatletism.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ si obiectiv, nu în scop comercial si nu reprezinta un punct de vedere al vreunei institutii sau organizatii.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest sit sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Infoatletism.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

LIMITA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului infoatletism.ro pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă respecta urmatoarele conditii:

  • limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător;
  • nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane;
  • nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală;
  • nu conține link-uri catre viruși, site-uri virusate sau obscene;
  • nu conţin, exclusiv şi nejustificat, mesaje publicitare şi linkuri către diverse organizaţii cu profil comercial sau fac campanii de promovare care nu au legătură cu infoatletism.ro,
  • nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam,
  • nu încalcă flagrant gramatica limbii romane,
  • nu folosesc atacul la persoană pentru a impune diverse puncte de vedere.

Comentariile care nu respectă condițiile de mai sus vor fi şterse.

Responsabilitatea faţă de conţinutul comentariilor revine în exclusivitate autorilor. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. Infoatletism.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, date statistice, etc, formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă infoatletism.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifică, adapta, publică, traduce precum și dreptul de a distribui, de a prezența aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Infoatletism.ro își rezervă dreptul de a schimbă termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

info atletism

top10 - 2013 (sala)

Statistici internationale