Despre noi

Print Friendly, PDF & Email

track and field

infoatletism.ro este o inițiativă privată, independentă, ce îşi propune să dinamizeze comunicarea de specialitate între membrii comunităţii noastre profesionale: antrenori de atletism și atleți. Dorim ca prin subiectele ce vor fi propuse spre prezentare şi analiză să oferim un volum de informaţii teoretice şi practice ce va putea fi consultat, îmbogăţit şi mai ales comentat de către toţi cei interesaţi.

Ne dorim să atragem cât mai mulți specialiști ce doresc să își prezinte experiența, părerile sau să dezbată, să comenteze cu responsabilitate, în principal probleme legate de pregătirea și participarea în competiții a atleților și de ce nu, vom încerca să aducem alături de noi instituții, universități, alte organizații ce pot contribui la promovarea și dezvoltarea atletismului românesc. Dorim să avem alături de noi toți specialiștii din atletism, de la generațiile de antrenori cu experiență și rezultate valoroase și până la tinerii antrenori, mulți din aceștia cu inițiative interesante și avizi de informații actuale.

Statisticile reprezintă deasemenea un capitol important pe care dorim să îl abordăm în acest site, și chiar dacă este un demers dificil, vom încerca permanent să avem informații cât mai actualizate. Pentru început vă putem oferi anumite date statistice la nivel de copii și juniori (top 10 pe sezoane, statistici anuale comparative, etc.). Menționăm că datele prelucrate în statistici sunt înregistrări oficiale ale FRA, IAAF, EAA sau înregistrări personale, în cadrul competițiilor oficiale interne sau internaționale.

Suntem convinși că infoatletism.ro va fi un spațiu util și cu sprijinul dumneavoastră, fiind dealtfel și singurul site din România dedicat antrenorilor de atletism. Credem că este nevoie de o mai bună deschidere și colaborare, în primul rând între noi specialiștii din atletism, de un schimb de experiență profesionist, voluntar, corect, și de aceea vă invităm cu drag să ne fiți alături în acest proiect!

prof. Doru Crișan & prof. Marius Tătaru

info atletism

top10 - 2013 (sala)

Statistici internationale